Εφαρμογές iPhone Apps Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPad Δημιουργίες ΕφαρμογώνiPhone & Android Εφαρμογές & Διαφήμιση για
Ταξιδιωτικά στην Ελλάδα


English Language Greek Language Μπείτε και εσείς στο μέλλον της ενημέρωσης εν κινήσει, αναπτύσσοντας μια εφαρμογή για την επιχείρηση σας ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχοντας τη δική σας εφαρμογή για το iPhone είναι ο πλέον σύγχρονος και άμμεσος τρόπος για να γνωστοποιήσετε τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε τώρα και εσείς να προσεγγίσετε μελλοντικούς πελάτες, σε όλο τον κόσμο.

Εφαρμογές iPhone Apps Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPad Δημιουργίες Εφαρμογών

Ο αριθμός χρηστών του iPhone σε παγόσμια κλίμακα συνεχώς αυξάνεται με μεγάλα άλματα, και σύμφωνα με τα στοιχεία του Steve Jobs από την Apple τον Απρίλιο του 2010*, ο αριθμός των iPhone που έχουν πωληθεί ήταν πάνω από 50 εκατομμύρια.

Σε αυτά τα 50 εκατομμύρια έρχονται να προστεθούν και τα 35 εκατομμύρια των iPod/iTouch που έχουν πωληθεί. Με την πρόσφατη κυκλοφορία του iPad, είναι προφανές ότι στο κοντινό μέλλον θα έχουν πωληθεί παγκοσμίως πάνω από 100 εκατομμύρια iPhone, iPod/iTouch και iPad.

Με τόσες συσκευές και ανθρώπους που γνωρίζουν τη χρήση τους, δεν είναι και πολύ δύσκολο να δεί κάποιος την ευκαιρία και τη δυνατότητα που προσφέρεται για την προώθηση υπηρεσιών μέσω μίας εφαρμογής.

Ο αριθμός χρηστών Android συσκευών σε όλο τον κόσμο αυξάνεται συνεχώς, και παράλληλα αυξάνεται και η ζήτηση και παροχή ανάλογων συσκευών από όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.  Η ταυτόχρονη ζήτηση και παροχή συσκευών με Android platform εγγυάται την νέα εποχή στο χώρο του κινητού  διαδικτύου και τη συνεχή παρουσία και χρήση του στα επόμενα χρόνια. 

Είτε λειτουργείτε ξενοδοχείο, εστιατόριο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταξιδιωτικό γραφείο, είτε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση σχετιζόμενη με τον τουρισμό και όχι μόνο, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε μία εφαρμογή iPhone και Android αποκλειστικά για την επιχείρηση σας, ή να την παρουσιάσετε μέσα από μία δική μας εφαρμογή. Και θυμηθείτε ! Δεν χρειάζεται να είστε κάτοχος μιας τέτοιας συσκευής για να εκμεταλευτείτε τις τεράστιες δυνατότητες διαφήμισης που σας προσφέρει μια εφαρμογή ή παρουσίαση της επιχείρηση σας για το iPhone και Android.

Έχουμε δημιουργήσει πολλές εφαρμογές iPhone και Android, για διάφορες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που λειτουργούν στον τομέα του τουρισμού, όπως ξενοδοχεία, καταλύματα, εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, εστιατόρια, café bars, καταδυτικά κέντρα και πολλές άλλες. Κάθε πελάτης μας αποκτά όλο και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα των υπηρεσιών του σε χρήστες του iPhone, iPod, iPad και Android που επέλεξαν να έχουν στην συσκευή τους την εφαρμογή του.

Έχοντας την δική σας εφαρμογή, διαθέσιμη στο App Store της Apple, και Android Market θα επιτρέψετε σε χρήστες που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο σας να μάθουν περισσότερα, και να γίνουν μελλοντικοί πελάτες σας. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να περιέχει κείμενα, φωτογραφίες, video clips, φόρμα επικοινωνίας που μπορεί να σταλεί σε σας με email, χάρτες και πολλές ακόμη πληροφορίες για να γνωρίσουν καλύτερα οι ενδιαφερόμενοι χρήστες το προϊόν και τις υπηρεσίες σας.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία μιας δικής σας εφαρμογής ή για μια παρουσίαση μέσα από μια δική μας εφαρμογή και τα θετικά αποτελέσματα που θα έχει στην προώθηση των υπηρεσιών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε.

Η πληροφόρηση εν κινήσει και τα Smart Phones είναι το μέλλον – βεβαιωθείτε ότι θα αρπάξετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας στα εκατομμύρια χρηστών του iPhone και Android σε όλο τον κόσμο τώρα που είναι ακόμα νωρίς.

* - http://www.tipb.com

iPhone Εφαρμογές iPhone Ελλάδα Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPod
Copyright 2010- GreekTravelApps.com
Powered by the GAP Web Agency
 
The Android robot logo is a trademark of Google Inc, and the Apple logo is a trademark of Apple. and are in no way affiliated with GreekTravelApps