Σαντορίνη iPhone Εφαρμογή Σαντορινη Android ΕφαρμογέςiPhone & Android Εφαρμογές & Διαφήμιση για
Ταξιδιωτικά στην Ελλάδα


English Language Greek Language Αίγινα - iPhone και Android Eφαρμογή

Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήσαμε για την Αίγινα. Η εφαρμογή μας για την Αίγινα περιέχει πληροφορίες για κάθε χωριό της, για την πόλη της Αίγινας, παραλίες  και διασκέδαση.

Ταξιδιωτικός οδηγός για την μαγευτική Αίγινα. Η εφαρμογή Aegina Greece είναι γεμάτη με χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες της Αίγινας και ο ιδανικός οδηγός για τις διακοπές και τις περιηγήσεις σας στην Αίγινα. Παρουσιάζεται σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά. 

Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με διασκέδαση, εστιατόρια, café bars, διαμονή, σπορ, δραστηριότητες, χάρτες, αρχαιολογικούς χώρους, παραλίες, μέρη ενδιαφέροντος, γκαλερί, τοπικά προϊόντα και κρασιά, καταστήματα και επιχειρήσεις, μεσιτικά, ταξιδιωτικές πληροφορίες και διάφορες άλλες χρήσιμες πληροφορίες. 

Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με όλα τα χωριά και οικισμούς, τουριστικά θέρετρα και περιοχές της Αίγινας όπως ..... 
Πόλη Αίγινας, Αγία Μαρίνα, Σουβάλα, Πέρδικα, Μαραθώνα, Βάγια, Παλαιοχώρα -Άγιος Νεκτάριος, Μεσαγρός. 

Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με αξιοθέατα, μέρη ενδιαφέροντος, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το ναό της Αφαίας Αθηνάς, τη Κολώνα, το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και πολλά ακόμα αξιοθέατα που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Αίγινα. 

Η εφαρμογή της Αίγινας περιέχει ειδικό χώρο για διαμονή με καταλύματα όλων των τύπων και κατηγοριών, παρέχοντας σας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχεία και παροχές διαμονής διαθέσιμα στο νησί, όπως πολυτελείς βίλες, διαμερίσματα, παραδοσιακή διαμονή και πολλά άλλα.


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the App StoreAegina Greece

iTunes App Store Link:
http://itunes.apple.com/gr/app/aegina-greece/id461415447


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the Android MarketAegina Greece

Android Market Link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gapwebagency.aeginagreeceislandiPhone Εφαρμογές iPhone Ελλάδα Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPod
Copyright 2010- GreekTravelApps.com
Powered by the GAP Web Agency
 
The Android robot logo is a trademark of Google Inc, and the Apple logo is a trademark of Apple. and are in no way affiliated with GreekTravelApps