Σαντορίνη iPhone Εφαρμογή Σαντορινη Android ΕφαρμογέςiPhone & Android Εφαρμογές & Διαφήμιση για
Ταξιδιωτικά στην Ελλάδα


English Language Greek Language Αίγινα - iPhone και Android Eφαρμογή

Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήσαμε για την Αράχωβα, το πανέμορφο ορεινό χωριό στον Παρνασσό. Η εφαρμογή μας για την Αίγινα περιέχει πληροφορίες για το χωριό καθώς και τη γύρω περιοχή.

Η εφαρμογή για την Αράχωβα περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες της Ελλάδας και αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο ενημέρωσης για τις διακοπές σας.

Ταξιδιωτικός οδηγός γιαν την Αράχωβα στον Παρνασσό 

Με την εφαρμογή για την Αράχωβα, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την πόλη, την ιστορία της, τα αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα της, τα εστιατόρια, ταβερνάκια και café bars, τα καταστήματα της και πολλά άλλα. 

Θα βρείτε επίσης, πληροφορίες σχετικά με τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, που βρίσκεται κοντά στην Αράχωβα, καθώς και πληροφορίες για άλλα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος που αξίζει να δείτε. Υπάρχει ειδική αναφορά για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Αράχωβα. 

Επίσης θα βρείτε πλήρη αναφορά και πληροφορίες σχετικά με άλλες πόλεις και χωριά που βρίσκονται στην περιοχή του Παρνασσού όπως η Ιτέα, το Γαλαξίδι, η Αμφίκλειακαι η Λειβαδιά. 

Με το σύστημα σύγκρισης τιμών, θα έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε κατάλυμα για τη διαμονή σας στην Αράχωβα στις καλύτερες για εσάς online τιμές. 

Η εφαρμογή της Αράχωβας, θα γίνει ο ιδανικός σας σύντροφος για το ταξίδι και τις διακοπές σας στην Αράχωβα και τον Παρνασσό.


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the App StoreArachova Greece

iTunes App Store Link:
http://itunes.apple.com/gr/app/arachova-greece/id463757074


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the Android MarketArachova Greece

Android Market Link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gapwebagency.arachovagreeceislandsiPhone Εφαρμογές iPhone Ελλάδα Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPod
Copyright 2010- GreekTravelApps.com
Powered by the GAP Web Agency
 
The Android robot logo is a trademark of Google Inc, and the Apple logo is a trademark of Apple. and are in no way affiliated with GreekTravelApps