Αθήνα iPhone Εφαρμογή Αθηνα Android ΕφαρμογέςiPhone & Android Εφαρμογές & Διαφήμιση για
Ταξιδιωτικά στην Ελλάδα


English Language Greek Language Αθήνα - iPhone και Android Eφαρμογή

Ταξιδιωτικός οδηγός στην ιστορική πόλη της Αθήνας – Πρωτεύουσας της Ελλάδας.

Η εφαρμογή Athens Greece περιέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες της Αθήνας και αποτελεί το ιδανικό σύντροφο και “εργαλείο” για τις περιηγήσεις και διακοπές σας στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Η εφαρμογή της Αθήνας, περιέχει πλήθος πληροφορίων για όλους τους αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς της πόλης, τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος όπως η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα, ο ναός του Ολύμπιου Διός, ο Εθνικός κήπος, η γραφική Πλάκα και το Μοναστηράκι.

Θα βρείτε επίσης πληροφορίες για τα περισσότερα μουσεία της Αθήνας, όπως ώρες λειτουργίας τους, αξία εισητηρίων, οδηγίες πρόσβασης και χάρτη.

Ανάμεσα σε άλλα θα βρείτε πληροφορίες και για μετακινήσεις μέσα στην πόλη, με τα μεταφορικά μέσα, λεωφορεία, Μετρό ή τραμ, ή ταξί.

Θα βρείτε επίσης μια ενότητα που ονομάζεται “Ταξιδεύοντας πέρα από την Αθήνα” όπου θα βρείτε πολλές πληροφορίες για την επίσκεψη σας στην Αθήνα και σε περιοχές κοντινές σε αυτή αλλά εκτός Αττικής. Θα βρείτε πληροφορίες για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Κόρινθο και τους Δελφούς.

Για τη διαμονή σας στην Αθήνα, η εφαρμογή μας εκτός από πληροφορίες διαθέτει και ένα “εργαλείο” το οποίο συγκρίνει τιμές καταλυμάτων στην πόλη και σας επιτρέπει να δείτε τιμές και διαθεσιμότητα σε πάνω από 180 ξενοδοχεία της Αθήνας και να βρείτε τις καλύτερες online τιμές για την κράτηση σας.

Η εφαρμογή Athens Greece είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις διακοπές και τις διαδρομές σας στην Αθήνα, αυτή την υπέροχη και ξεχωριστή πόλη, που διαθέτει ιστορική σημασία και μοντέρνους παλμούς.


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the App StoreAthens Greece

iTunes App Store Link:
http://itunes.apple.com/us/app/athens-greece/id435686203


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the Android MarketAthens Greece

Android Market Link:
https://market.android.com/details?id=com.gapwebagency.athensgreece


iPhone Εφαρμογές iPhone Ελλάδα Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPod
Copyright 2010- GreekTravelApps.com
Powered by the GAP Web Agency
 
The Android robot logo is a trademark of Google Inc, and the Apple logo is a trademark of Apple. and are in no way affiliated with GreekTravelApps