Μύκονος iPhone Εφαρμογή Μυκονος Android ΕφαρμογέςiPhone & Android Εφαρμογές & Διαφήμιση για
Ταξιδιωτικά στην Ελλάδα


English Language Greek Language Μύκονος - iPhone και Android Eφαρμογή

Ταξιδιωτικός οδηγός για την πανέμορφη Μύκονο.

Η εφαρμογή που αναφέρεται στη Μύκονο είναι γεμάτη με χρήσιμες πληροφορίες ταξιδιωτικού και τουριστικού περιεχομένου και θα γίνει ο ιδανικός σύντροφος σας για τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Η εφαρμογή παρουσιάζεται στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Θα βρείτε πληροφορίες που σχετίζονται με τη διασκέδαση, εστιατόρια, café bars, διαμονή, σπορ, εναλλακτικές δραστηριότητες, αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα, παραλίες της Μυκόνου, μουσεία, φωτογραφίες από το νησί, τοπικά προϊόντα, Γκέι τουρισμό, καταστήματα και επιχειρήσεις, μεσιτικά, ταξιδιωτικές πληροφορίες και πολλές ακόμη πληροφορίες για τη Μύκονο.

Θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με χωριά και περιοχές της Μυκόνου, αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος. Επίσης θα βρείτε πληροφορίες για μουσεία και την οργάνωση επίσκεψης στη Δήλο και άλλα αξιοθέατα που αξίζει να δείτε στη Μύκονο.

Η εφαρμογή της Μυκόνου διαθέτει επίσης μεγάλη ενότητα για διαμονή παρέχοντας σας πληροφορίες για διάφορα καταλύματα και ξενοδοχεία όλων των τύπων και κατηγοριών, όπως βίλες, διαμερίσματα, παραδοσιακούς ξενώνες, πανσιόν και ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Θα βρείτε πληροφορίες για τη διασκέδαση σας με αναφορές σε εστιατόρια, ταβέρνες, cafe bars, εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις.

Η εφαρμογή της Μυκόνου είναι το εργαλείο που θα συντροφέψει και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις διακοπές σας στη Μύκονο.


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the App StoreMykonos Greece

iTunes App Store Link:
http://itunes.apple.com/us/app/mykonos-greece/id435094457


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the Android MarketMykonos Greece

Android Market Link:
https://market.android.com/details?id=com.greektravelapps.santoriniiPhone Εφαρμογές iPhone Ελλάδα Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPod
Copyright 2010- GreekTravelApps.com
Powered by the GAP Web Agency
 
The Android robot logo is a trademark of Google Inc, and the Apple logo is a trademark of Apple. and are in no way affiliated with GreekTravelApps