Πήλιο iPhone Εφαρμογή Πηλιο Android ΕφαρμογέςiPhone & Android Εφαρμογές & Διαφήμιση για
Ταξιδιωτικά στην Ελλάδα


English Language Greek Language Πήλιο - iPhone και Android Eφαρμογή

Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήσαμε για το Πήλιο στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, Μαγνησία. Η εφαρμογή αυτή περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με κάθε χωριό και οικισμό του Πηλίου.

Ταξιδιωτικός οδηγός για το Πήλιο στο Ν. Μαγνησίας.

Η εφαρμογή του Πηλίου που δημιουργήσαμε, περιέχει πλήθος χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με αυτόν τον πανέμορφο προορισμό, καθώς και πληροφορίες για τα χωριά Πορταριά, Μακρινίτσα, Τσαγκαράδα, Καλά Νερά, Χόρτο, Άγιος Λαυρέντιο, Αγριά, Ζαγορά και πολλά άλλα.

Επίσης θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχεία και καταλύματα για διαμονή στο Πήλιο, διευρύνοντας έτσι την ενημέρωση σας σχετικά με τα διαθέσιμα καταλύματα που προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή, όπως στούντιος, διαμερίσματα, δωμάτια σε παραδοσιακούς ξενώνες, παραδοσιακά αρχοντικά και άλλα.

Υπάρχουν πληροφορίες για τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος στο Πήλιο γενικότερα, όπως λαογραφικά μουσεία, τη βιβλιοθήκη των Μηλεών, τις πανέμορφες παραλίες στα παράλια του Αιγαίου και του Παγασητικού, το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες, τα μονοπάτια και τις Ιππικές διαδρομές, πληροφορίες για σπορ,  εναλλακτικές δραστηριότητες και άλλα.

Για τη διασκέδαση σας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με εστιατόρια, ταβέρνες, café bars, καθώς και για εμπορικά καταστήματα τοπικών προϊόντων.

Η εφαρμογή του Πηλίου περιέχει πληροφορίες για αρχαιολογικούς χώρους όπως αυτόν της Αγχιάλου, για παλιές εκκλησίες και μοναστήρια, λαογραφικά μουσεία και  το τραινάκι του Πηλίου τον Μουντζούρη.

Το Πήλιο φημίζεται και για τις παραλίες του, για αυτό και υπάρχει ειδική αναφορά στην εφαρμογή μας, με πληροφορίες για τις παραλίες στις ακτές του Αιγαίου και του Παγασητικού.

Η εφαρμογή του Πηλίου θα γίνει ο τέλειος οδηγός τόσο για την οργάνωση των διακοπών σας στο Πήλιο όσο και κατά τη διάρκεια της παραμονής σας σε αυτή την πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας. Περιέχει πολλές πληροφορίες για το Πήλιο και αποτελεί “χρήσιμο εργαλείο” για την επίσκεψη σας στο Πήλιο.


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the App StorePelion Greece - Travel Guide

iTunes App Store Link:
http://itunes.apple.com/app/pelion-greece-travel-tourist/id394853953


Greece Travel App

Greece Travel App - Available on the Android MarketPelion Greece - Travel Guide

Android Market Link:
https://market.android.com/details?id=com.gapwebagency.peliongreeceiPhone Εφαρμογές iPhone Ελλάδα Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPod
Copyright 2010- GreekTravelApps.com
Powered by the GAP Web Agency
 
The Android robot logo is a trademark of Google Inc, and the Apple logo is a trademark of Apple. and are in no way affiliated with GreekTravelApps