Τουριστικές Εφαρμογές iPhone Εφαρμογές Τουρισμός στην Ελλάδα ΕφαρμογέςiPhone & Android Εφαρμογές & Διαφήμιση για
Ταξιδιωτικά στην Ελλάδα


English Language Greek Language Τουριστικές Εφαρμογές

Τουριστικές Εφαρμογές iPhone Apps Εφαρμογές Τουρισμός στην Ελλάδα ΕφαρμογέςiPhone και Android εφαρμογές για Τουριστικές & Ταξιδιωτικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Σε μια προσπάθεια μας να βοηθήσουμε πελάτες μας, σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα του τουρισμού, έχουμε δημιουργήσει πολλές εφαρμογές σχετικά με διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Αυτές οι εφαρμογές είναι δίγλωσες και διαθέσιμες  για τους χρήστες του iPhone, iPod, iPad και Android σε όλο τον κόσμο, ώστε να τις έχουν μόνιμα στη συσκευή τους χωρίς να είναι συνδεδεμένοι στο internet.

Σε τακτά διαστήματα προσθέτουμε νέες εφαρμογές για τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Παρακάτω θα βρείτε μια περιγραφή αυτών των εφαρμογών για την Ελλάδα, που είναι διαθέσιμες στο App Store της Apple και Android Market, και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

iPhoneGreece Travel
Greece Travel App
Αυτή η εφαρμογή, καλύπτει όλες τις περιοχές και νησιά της Ελλάδας. Σε αυτή την εφαρμογή θα βρείτε πολλές πληροφορίες για χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας και Ελληνικά νησιά.

Περισσότερες Πληροφορίες - Greece Travel Εφαρμογή


iPhoneAndroidΑθήνα Ταξιδιωτικός Οδηγός
Greece Travel App
Η εφαρμογή Athens Greece περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες της Αθήνας και όχι μόνο. Είναι το ιδανικό εργαλείο για τις περιηγήσεις σας στην πόλη, με πληροφορίες σχετικά με μουσεία, αξιοθέατα, μεταφορικά μέσα κ.α.

Περισσότερες Πληροφορίες - Αθήνα Ταξιδιωτικός Οδηγός Εφαρμογή


iPhoneAndroidΣαντορίνη Ταξιδιωτικός Οδηγός
Greece Travel App
Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήσαμε για την Σαντορίνη. Σε αυτή την εφαρμογή για τη Σαντορίνη θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με κάθε χωριό, πόλη και περιοχή του νησιού.

Περισσότερες Πληροφορίες - Σαντορίνη Ταξιδιωτικός Οδηγός Εφαρμογή


iPhoneAndroidΜύκονος Ταξιδιωτικός Οδηγός
Greece Travel App
Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήσαμε για τη πανέμορφη Μύκονο. Η εφαρμογή της Μυκόνου περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες του νησιού, ώστε να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του.

Περισσότερες Πληροφορίες - Μύκονος Ταξιδιωτικός Οδηγός Εφαρμογή


iPhoneAndroidΠήλιο Ταξιδιωτικός Οδηγός
Greece Travel App
Το Pelion Greece είναι η πρώτη εφαρμογή που δημιουργήθηκε ποτέ για το Πήλιο σαν τουριστικό προορισμό. Είναι μια εφαρμογή που περιέχει πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με κάθε χωριό και οικισμό στο Πήλιο.

Περισσότερες Πληροφορίες - Πήλιο Ταξιδιωτικός Οδηγός Εφαρμογή


iPhoneAndroidΑίγινα Ταξιδιωτικός Οδηγός
Greece Travel App
Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήσαμε για την Αίγινα. Η εφαρμογή μας για την Αίγινα περιέχει πληροφορίες για κάθε χωριό της, για την πόλη της Αίγινας, παραλίες  και διασκέδαση.

Περισσότερες Πληροφορίες - Αίγινα Ταξιδιωτικός Οδηγός


iPhoneAndroidΑράχωβα Ταξιδιωτικός Οδηγός
Greece Travel App
Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήσαμε για την Αράχωβα, το πανέμορφο ορεινό χωριό στον Παρνασσό. Η εφαρμογή μας για την Αίγινα περιέχει πληροφορίες για το χωριό καθώς και τη γύρω περιοχή.

Περισσότερες Πληροφορίες - Αράχωβα Ταξιδιωτικός Οδηγός

iPhoneAndroidAegean Divers Santorini
Greece Travel App
Η εφαρμογή για το Aegean Divers παρέχει στους επισκέπτες της Σαντορίνης πολλές πληροφορίες σχετικά με καταδυτικούς προορισμούς στο νησί.

iTunes Link - Android Market Link


iPhoneReverie Hotel Santorini
Greece Travel App
Η εφαρμογή για το ξενοδοχείο Reverie προσφέρει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις παροχές του ξενοδοχείου καθώς και πληροφορίες για το νησί.

iTunes Link


iPhoneSanto Discount Club
Greece Travel App
Η Εφαρμογή του Santo Discount Club ανανεώνεται συνεχώς, ώστε οι χρήστες της να είναι συνεχώς ενημερωμένοι για τις Νέες Προσφορές και Εκπτώσεις στη Σαντορίνη.

iTunes Link


iPhoneIkastikies Suites
Greece Travel App
Η Εφαρμογή Ikastikies Suites παρέχει πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις σουΐτες του Ξενοδοχείου και τις διακοπές στη Σαντορίνη.

iTunes Link - Android Market Link


iPhoneAndroidEdipsos Ferries
Greece Travel App
Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήθηκε για την Edipsos Ferries, που πραγματοποιεί φέρυμποτ δρομολόγια από και προς την Αιδηψό και την Αρκίτσα.

iTunes Link - Android Market Link


iPhoneAndroidGlyfa Ferries
Greece Travel App
Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήθηκε για την Glyfa Ferries, που πραγματοποιεί φέρυμποτ δρομολόγια από και προς τον Αγιόκαμπο και τη Γλύφα.

iTunes Link - Android Market Link


iPhoneAndroidEdipsos Lines
Greece Travel App
Αυτή είναι η εφαρμογή που δημιουργήθηκε για την Edipsos Lines, που πραγματοποιεί φέρυμποτ δρομολόγια από και προς την Αιδηψό και την Αρκίτσα.

iTunes Link - Android Market Link

iPhone Εφαρμογές iPhone Ελλάδα Δημιουργίες Εφαρμογών iPhone iPod
Copyright 2010- GreekTravelApps.com
Powered by the GAP Web Agency
 
The Android robot logo is a trademark of Google Inc, and the Apple logo is a trademark of Apple. and are in no way affiliated with GreekTravelApps